Ga naar het portfolio voor voorbeelden van het werk Loes. Tarieven van schilderijen en ontwerpen worden op een individuele basis aangegeven en zijn voor een groot deel afhankelijk van de complexiteit. Loes probeert altijd de best mogelijke oplossing te vinden die aan de eisen van u als de klant te voldoen. Om een prijsopgave aan te vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Loes. Zij zal u adviseren over de mogelijkheden en de daarbij horende prijzen.


Alle workshops van een dagdeel of een dag hebben een standaard prijs. 

U betaalt altijd voor minimaal 8 personen 

De workshops vinden plaats in eigen atelier. 

De workshop van een dagdeel duurt 3 a 3.5 uur. Deze workshops zijn in de ochtend, middag of avond en zijn inclusief koffie, thee en iets lekkers. 

De workshop van een dag duurt 6 uur . Deze workshop is overdag en is inclusief koffie, thee met daarbij iets lekkers tevens word er een lunch geserveerd en als afsluiting een glas wijn of bier of frisdrank. Deze workshops zijn in mijn atelier in Zoetermeer.

Prijs per persoon voor een dagdeel                       € 40,--

Prijs per persoon voor een dag                             € 75,--

Prijs per persoon voor verlenging van 1 uur          € 10,--

De workshop prijzen zijn inclusief materialen zoals verf en doek van 30 x 30 cm       

Doeken van een grotere formaat kan natuurlijk ook maar daarvoor geldt een meerprijs. 

 

Voor workshops op lokatie maak ik graag een offerte op maat voor u. 

 

Betalingsvoorwaarden:

Atelier Loes brengt 50% van het totaalbedrag vooraf in rekening. Deze dient 14 dagen voor de workshop te zijn voldaan. De overige 50% dient tijdens de workshop te worden voldaan. Bij annulering binnen 2 weken vind er geen restitutie plaats.  

  

Vul het onderstaande formulier in en Loes zal contact met u opnemen om zijn oplossingen en prijsopgave met u te bespreken:

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.