Schilderen

Op een formaat naar keuze kan onder begeleiding door u zelf een schilderij gemaakt worden. U bepaalt zelf wat u wilt schilderen. Uniek door de meeslepende inspiratie van Loes. U zal verrast zijn van het resultaat.

 

 

                                      Moodpainting

U wilt een schilderij maken maar u weet niet wat.  Het idee is een bepaalde afbeelding abstract op doek of papier zetten. U scheurt kleine stukjes op kleur uit tijdschriften. Met al die stukjes papier gaat u een afbeelding plakken. Daarna gaat u dit schilderen op doek of papier. 

 

 

 

 

                     Moodboard  

Er zijn soms van die momenten in ieders leven dat u denkt: wat wil ik nu?  Wat hierbij helpt is het maken van een collage. Blader door tijdschriften en zoek naar plaatjes en/of teksten die bij u passen en bij de dromen die u heeft. Met deze collage kun u uw toekomstbeeld visualiseren. Deze collage kunt u gebruiken om bepaalde beslissingen te nemen voor uw toekomst. Maar u kunt het ook gebruiken ook voor een nieuw interieur of een metamorfose van u zelf? 


Werken met Leer

Tijdens deze workshop gaat u zelf een eigen tas of een hoesje voor uw mobiel maken. Er zijn verschillende patronen aanwezig 

    

Workshops op maat

Loes kan in overleg een workshop organiseren voor een gezelschap. Denk aan een vrijgezellenfeest, een verjaardagsfeestje, personeelsuitje of voor teambuilding. De workshop kan plaats vinden voor een kleiner gezelschap op onze locatie of op andere in overleg gekozen locatie.